V podjetju B2MS d.o.o. skrbimo za zasebnost naših strank, ki nam zaradi potrebe po dvosmerni komunikaciji posredujejo svoje podatke. Z uporabo naših spletnih strani in z osebnim ali telefonskim kontaktom soglašate, da B2MS d.o.o. pridobiva, hrani, obdeluje in uporablja spodnje podatke. 

KATERE OSEBNE PODATKE ZBIRAMO?

Podatke, potrebne za sklenitev pogodbe (npr. ime in priimek) in podate za komunikacijo (npr. naslov, e-mail, telefon)

Informacije glede izbranih (željenih) načinov komunikacije z nami

Podatke o komunikaciji z nami, vključno s tržnim komuniciranjem

Podatke o financiranju, plačilih ipd.

Podatke, pomembni za zavarovanje (npr. uveljavljanje garancijskih in jamčevalnih zahtevkov).

V nobenem primeru ne zbiramo posebnih vrst osebnih podatkov ali osebnih podatkov, ki bi posegali v vašo lokacijsko zasebnost. 

KAKŠNE SO PRAVNE PODLAGE ZA OBDELOVANJE VAŠIH OSEBNIH PODATKOV?

V skladu z veljavno zakonodajo s področja varovanja osebnih podatkov lahko vaše osebne podatke obdelujemo: 

če ste nam dali soglasje (ki ga lahko kadarkoli prekličete)

če je potrebno, da lahko sklenemo in/ali izpolnimo pogodbo z vami

če je obdelava potrebna zaradi zakonitih interesov, za katere si prizadevamo

če to od nas zahteva zakonodaja.

ZA KATERE NAMENE ZBIRAMO VAŠE OSEBNE PODATKE? 

Osebne podatke zbiramo le za določene, izrecne in zakonite namene in jih ne bomo obdelovali na noben način, ki ni združljiv s temi nameni. Takšen namen je lahko odgovor na povpraševanje, izvajanje naročila, ki ste nam ga dali, izboljšanje vašega obiska na eni od naših spletnih strani ali portalov, izboljšanje naših izdelkov in storitev na splošno, ponudba storitev ali aplikacij, trženjske akcije itd. Podatke zbiramo izključno za lastne potrebe in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. 

KOLIKO ČASA HRANIMO VAŠE OSEBNE PODATKE?

Osebne podatke bomo obdelovali skladno z veljavno zakonodajo o varstvu osebnih podatkov. Hranili jih bomo samo toliko časa, kolikor je to potrebno v skladu s pravno podlago in za namene, za katere jih obdelujemo. Osebne podatke, ki jih obdelujemo na podlagi vaše osebne privolitve, hranimo do vašega preklica. 

Po preteku obdobja hrambe bomo osebne podatke učinkovito in trajno izbrisali. Na vašo zahtevo, ki jo lahko posredujete na naslov zasebnost@b2ms.si lahko vaše osebne podatke anomiziramo, tako da jih ni več mogoče povezati z vami. 

KAKŠNE SO VAŠE MOŽNOSTI IN PRAVICE V ZVEZI S POSREDOVANIMI OSEBNIMI PODATKI?

Če imate vprašanja v zvezi z obdelavo vaših osebnih podatkov, nas lahko kadarkoli kontaktirate na zasebnost@b2ms.si. Na istem naslovu lahko pridobite tudi informacijo o zbranih podatkih, predlagate izbris, popravek, anonimizacijo ali omejitev obdelave v skladu z Uredbo (EU) 2016/679. Pod določenimi pogoji imate pravico prejeti izpis osebnih podatkov, ki ste nam jih posredovali v elektronski obliki. 

Za potrebe zanesljive identifikacije v primeru uveljavljanja pravic v zvezi z osebnimi podatki lahko od vas zahtevamo dodatne podatke, ukrepanje pa lahko zavrnemo le v primeru, da dokažemo, da vas ne moremo zanesljivo identificirati. 

KJE HRANIMO VAŠE PODATKE? 

Upravljalec podatkov je B2MS d.o.o., e-poštni naslov zasebnost@b2ms.si. Za kar najboljše zavarovanje osebnih podatkov nam pri tehnični izvedbi lahko pomagajo tudi druge organizacije.  

Vaše osebne podatke hranimo skrbno varovane v naših strežniških prostorih, ki so skrbno varovani. Vsi zaposleni v B2MS se zavedamo pomena varovanja osebnih podatkov.

VAROVANJE PODATKOV

B2MS se zavezuje k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov uporabnika v skladu z ZVOP-1.

B2MS za nedoločen čas hrani naslednje podatke članov B2MS: ime in priimek, e-poštni naslov, kontaktni telefon, primarni naslov in naslove za dostavo, državo prebivališča, čas in datum registracije in arhiv komunikacije z B2MS.

B2MS navedene osebne podatke uporabi izključno za potrebe izpolnitve naročila (pošiljanje informativnega gradiva, ponudb, računov) in ostalo potrebno komunikacijo s članom.

Uporabnikovi podatki v nobenem primeru ne bodo predani nepooblaščenim osebam.

B2MS hrani samo za čas do izpolnitve naročila naslednje podatke gostov B2MS: ime in priimek, e-poštni naslov, kontaktni telefon, primarni naslov in naslove za dostavo, državo prebivališča, čas in datum registracije in arhiv komunikacije z B2MS. Po izpolnitvi naročila se hranijo samo še podatki v zvezi s posameznim naročilom, do katerih je mogoč dostop samo prek poznavanja številke računa in številke naročila.

Za varovanje osebnih podatkov je odgovoren tudi uporabnik sam, in sicer tako, da poskrbi za varnost svojega e-mail naslova, uporabniškega imena in gesla ter ustrezno programsko (protivirusno) zaščito svojega računalnika.

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Ali Reset password